Total Pageviews

Friday, 4 January 2013

ills linger dance2!

Assalamualaikum,

heyy,heyy,heyyy.harini nina nak tulis entry lagi ni!bosan pulok hari sabtu ni.cadang nak study,tapi petang nanti lah,btw,kan semalam entry nina sangat lah macam orang kelam kabut je kan,perasan tak?yeahhh,semlam sempat gila sangat tengok Raikan Cinta  pasal wedding le Maria Elena yang super awesome.awwww~suka tengok dia punya baju,decoration and so on.Look so perfect bak kata Mr.H! >,<.nak dijadikan cerita,malam tadi nina termimpi pasal Maria Elena ni pulak.time tu terjumpa Maria Elena kat jusco tapi bahagian market.but then nak ambil gambar dah tau.heshhhh..tapi,dah mak pulak kejut kan!aduiiiiii.*frust*

Seminggu sebelum sekolah haritu tah macam mana bos nina panggil nina kerja kat butik dia di Alam Sentral .
Alahai,sian pulak dia kan,nina pun kerja la di sana!mula2 5 hari je,tapi bos suruh extend sampai seminggu sehari pulak dah.hihihi.Nak dengar cerita lagi tak?nak tak?*angguk2..after 11 months,setelah macam2 benda jadi,*ambik mood*,nina akhirnya dapat jugok jumpa dia.Siapa dia tu?ahaaaa,jenggg3. :)


mentang2 la dia tau kita suka makan donut,first day jumpa dia tolong belikan breakfast kita!wuhuuu.tau2 je dia ni tekak kita citarasa dia macam mana.semua mesti bercoklat!hehe.Tapi,kesian dia masa time ni sebab asyik kena marah je.Yela,sapa suruh kejap nak datang,kejap tak nak datang.hesshhh..Mr H cakap kiteorang ni weng2 and dia suka weng2!-,-.teringat masa makan Nando's when dia ketawakan nina sebab nina akward masa nak potong ayam tu.yela,'aku' ni orang kampung.bukan selalu pakai pisau.then time nak ptong,ayam tu terpelanting kelua pinggan.alamakkkkkkkkk malunya nina masatu.but then,dia tolong nina angkat ayam yang jatuh kat tepi pinggan tu.weheeee .>_<

To Mr H:thanks sebab melawat kita tiap2 hari masa kat sana,thanks for the charger ,books,food,and be my physics teacher during holiday.Jaga diri di Penang sana.Hang jangan nak dok gatai pulak naaa!hehehe.

Till then,


ioll pun nak interframe jugak.peace yaw, :)




                                                                                                               

No comments:

Post a Comment